Η HEED-AUTO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! | Autokinisimag

Autokinisimag on YouTube

I Sell My Car

Sideris Motorsport
HEED-AUTO
JDMaster Biladeris

Editors

BE QUICK!


All news

Η HEED-AUTO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Αυτό το άτιμο το επτάρι δεν έρχεται εύκολα..!
Γνωρίζετε τους HEED-AUTO. Δεν μπορεί να μη δεν τους γνωρίζετε. Όλη την ώρα γιαυτούς γράφουμε, και πλέον δεν είμαστε οι μόνοι. Η Ελλάδα ήταν ο προορισμός τους για ένα και μόνο λόγο: να μπουν στα "7ρια". Δε σημαίνει πως έχουν βαλθεί να κατακτήσουν την κατηγορία, απλά θέλουν να δουν το επτά.

HEED-AUTO

Το αυτοκίνητο τους τα έχει όλα για να πετύχει αυτό το σκοπό. Ίσως θα 'λεγε κανείς, και με το παραπάνω. Μερικές φορές όμως η τύχη όσο μικρό ή μεγάλο ρόλο κι αν παίζει δεν θέλει να σου χαμογελάσει. Ασχέτως αν και κανένας από την ομάδα της HEED δεν παραπονέθηκε για ατυχία. Μάλιστα ταξίδεψαν εκατοντάδες χιλιόμετρα από την Σόφια ώστε να κάνουν τρία περάσματα και να πετύχουν τον σκοπό τους. Εν μέρει τον πέτυχαν. Έσπασαν το ρεκόρ που είχαν στην Βουλγαρία από την πρώτη κιόλας ημέρα, μέχρι που στο τελευταίο πέρασμα σταμάτησαν τα χρονόμετρα στο 8.065"! Δεν μπορείτε να πείτε πως αυτό ήταν αποτυχία, έτσι;

HEED-AUTO

Ο οδηγός του Scirocco, Μάρτιν απέδειξε περίτρανα τι αξίζει καθώς έσωσε στην κυριολεξία το αυτοκίνητο από βέβαιη καταστροφή, όταν αυτό παρέκλινε της πορείας του στα 200 περίπου μέτρα, έπειτα από βίαιη και συνεχή επιτάχυνση. Ευτυχώς όλα καλά και για το αυτοκίνητο -με μικροζημιές- και για τον οδηγό!


HEED-AUTO

Όσο για το Ελληνικό κοινό..σας το είχαμε πει πως θα αγαπήσετε τόσο το αυτοκίνητο όσο και το πλήρωμα. Ακόμα και όσοι δεν θέλετε να το παραδεχτείτε. Η ομάδα της HEED-AUTO είναι ευγενικότατοι όλοι ανεξαιρέτως και με χαρά υποδέχονται όλους όσους πλησιάζουν με περιέργεια να κλέψουν ματιές από το αυτοκίνητο-θηρίο. Έτσι γίνεται σε όλους τους αγώνες.


HEED-AUTO

Τώρα μπορείτε να αναρωτηθείτε, τι είναι αυτό που τρώει την ομάδα όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Ε δεν είναι δύσκολο να το φανταστείτε. Ένα νούμερο: το επτά. Μέχρι τότε..

Δείτε εδώ τα VIDEOS: