ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ | Autokinisimag

Autokinisimag on YouTube

I Sell My Car

Sideris Motorsport
HEED-AUTO
JDMaster Biladeris

Editors

BE QUICK!


All news

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

TETRAKOSARI.GR

Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ πρόκειται για μια σειρά εκδηλώσεων και φιλικών αγώνων επιτάχυνσης το οποίο διοργανώνεται αποκλειστικά από την εταιρεία Ν. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

TETΡΑΚΟΣΑΡΙ Ι: Ο πρώτος αγώνας RWYB στην Βόρεια Ελλάδα!Στις 17-18 Οκτωβρίου 2009, το περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης, διοργάνωσε για πρώτη φορά στην βόρεια Ελλάδα αγώνα RWYB στην Ξάνθη! Ο αγώνας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με 91 αγωνιζόμενους και πάνω από 4000 θεατές!

Η επιτυχία συνεχίζεται.
TETΡΑΚΟΣΑΡΙ IΙ: H συνέχεια ενός επιτυχημένου event!Στις 5 και 6 Ιουνίου 2010, το περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης, διοργάνωσε για το πολυαναμενόμενο ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙ, αυτή τη φορά στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών. Αν και ο καιρός θα οδηγούσε αρκετούς διοργανωτές να προχωρήσουν στην ακύρωση του διημέρου, η ομάδα του περιοδικού μας κατάφερε μόλις την πρώτη ημέρα να φέρει εις πέρας 580 χρονομετρημένα δοκιμαστικά περάσματα, ενώ οι συμμετοχές -αποκλειστικά- αυτοκινήτων έφτασε στον αριθμό των 130 μετά από όριο που έθεσε η τεχνική επιτροπή μας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον σημείωσαν τα πολύ πιο δυνατά οχήματα που συμμετείχαν από το πρώτο ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ, αν και οι κανονισμοί και ο διαχωρισμός των κατηγοριών διαφύλαξαν ακόμα και τους πλέον "αδύναμους" σε ιπποδύναμη!

Επίσημο site του ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ

Testimonials

“...είμαι 33 ετών, παντρεμένος, έχω ένα κοριτσάκι και περιμένουμε δεύτερο. Το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙ το βάζω προσωπικά σαν μια από τις ευτυχέστερες στιγμές της ζωής μου!”
Νικόλαος Στράτος

“...μπορεί ακόμα να μη τελείωσε το ΙΙ αλλά περιμένουμε από τώρα το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙΙ για να ρθούμε να τρέξουμε. Η διοργάνωση είναι πάρα πολύ ωραία, μπράβο σας.."
Μάριος Ιβανίδης

“...Όποτε διοργανώσετε ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ, όπου και να είναι αυτό, υπολογίστε μας. Είναι σίγουρο ότι θα τρέξουμε"
Μπαξεβάνος Φίλιππας

Τι μας είπαν

Δείτε μερικά από τα videos όταν ρωτήσαμε τους αγωνιζόμενους τη γνώμη τους.

Φυσικά μπορείτε να δείτε πολλά περισσότερα στο κανάλι μας στο YouTube και στο GreekTube.
DYNODAY.GR

Το περιοδικό Αυτοκίνηση Αν. Μακεδονίας & Θράκης διοργάνωσε το πρώτο Dyno Day για τους αγωνιζόμενους του ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ και τα μέλη του φορουμ TETRAKOSARI.GR στις 19 Σεπτεμβρίου 2010 στην Ξάνθη.

Η διοργάνωση, όπως και όλες τις άλλες διοργανώσεις, στέφθηκε με επιτυχία, με 23 συμμετέχοντες οι οποίοι κατάφεραν να φέρουν ένα συνολικό αποτέλεσμα 4900 ίππων. Πολλοί ήταν και οι φίλοι του forum TETRAKOSARI.GR οι οποίοι μεν παραβρέθηκαν αλλά προτίμησαν να μην δυναμομετρηθούν, κρατώντας τα μυστικά τους κρυφά για ένα μελλοντικό ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ. Αξιοσημείωτο ήταν ότι δώσαν το παρόν αρκετά άτομα από μακρινές περιοχές όπως τον Βόλο την Αλεξανδρούπολη αλλά και από πιο κοντινές πόλης στην Ξάνθη, την Καβάλα, την Δράμα αλλά και τις Σέρρες και την Θεσσαλονίκη.read more

Υλικό

Υποσχεθήκαμε και το κάναμε πράξη. Όλοι όσοι συμμετείχαν στην δυναμομέτρηση παρουσιάστηκαν στο περιοδικό - τεύχος 10.

Δείτε και τα 23 αυτοκίνητα, πίσω από την κάμερα του περιοδικού και πάρτε μια γεύση από όσα γράφτηκαν στις σελίδες του περιοδικού. Καθώς το συγκεκριμένο τεύχος δεν υπάρχει πλέον στα περίπτερα, όσοι επιθυμείτε να το παραγγείλετε, τηλεφωνήστε στα γραφεία μας. Περιορισμένα αντίτυπα.