Συχνές ερωτήσεις | Autokinisimag

Autokinisimag on YouTube

I Sell My Car

Sideris Motorsport
HEED-AUTO
JDMaster Biladeris

Editors

BE QUICK!


All news

Συχνές ερωτήσεις

Το περιοδικό κάθε πότε εκδίδεται;

Πιστεύουμε πως η ποιότητα υπερέχει της ποσότητας. Καθότι τα τεύχη μας περιέχουν δική μας αποκλειστικά ύλη και προτιμούμε να είμαστε πάντοτε μέσα στην επικαιρότητα κάθε τεύχος -τουλάχιστον προς το παρόν- κυκλοφορεί σε διμηνιαία βάση.

Σε ποιά περίπτερα μπορώ να βρω τα τεύχη σας;

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με το μεγαλύτερο πρακτορείο διακίνησης περιοδικών ειδικού τύπου στην Ελλάδα το οποίο και έχει αναλάβει να εφοδιάζει τα περίπτερα των πόλεων της ανατολικής Μακεδονίας και της θράκης.

Πως μπορώ να αγοράσω παλαιότερα τεύχη για την συλλογή μου;

Κάθε φορά που εκδίδεται νέο τεύχος, όλα τα προηγούμενα ανακαλούνται από το πρακτορείο διανομής. Για να αγοράσετε κάποιο παλαιότερο επικοινωνήστε με τα περιοδικά του περιοδικού μας για τον τρόπο αποστολής και πληρωμής.

Είμαι συνδρομητής και δεν έχω λάβει ακόμα το τεύχος μου.

Αν έχετε αφήσει να περάσουν μερικές ημέρες και ακόμα δεν το έχετε λάβει, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με τα γραφεία μας ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα. Είναι μέσα στις προτεραιότητες μας η καλύτερη δύνατη εξυπηρέτηση των συνδρομητών μας.

Έχετε τόσα videos. Έχετε σκεφτεί ποτέ να βγάλετε κάποιο DvD που να συνοδεύει το περιοδικό;

Ναι και είναι στα άμεσα σχέδια μας.

Είμαι δημοσιογράφος του χώρου και επιθυμώ συνεργασία. Μπορώ να υποβάλλω βιογραφικό;

Είμαστε πάντοτε ανοιχτοί για νέες συνεργασίες. Μπορείτε να υποβάλλετε το βιογραφικό σας μαζί με δείγμα γραφής στο info@autokinisimag.gr ή στο sp@autokinisimag.gr με επικεφαλίδα "επιθυμία συνεργασίας".

Έχω βελτιωμένο αυτοκίνητο/μοτοσικλέτα και θέλω να το παρουσιάσετε στο περιοδικό σας. Τι χρειάζεται να κάνω γι'αυτό;

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του οχήματος σας στο sp@autokinisimag.gr ή καλέστε στο τηλέφωνο 25210.27274 στην κυρία Σοφία Παπαδοπούλου για περισσότερες πληροφορίες.

Υπάρχει περίπτωση να διανέμετε το περιοδικό σας και σε περιοχές εκτός της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης;

Στα άμεσα σχέδια μας είναι η δυτική Μακεδονία, αλλά αυτό δεν είναι ακόμα εφικτό καθώς προέχουν άλλα σχέδια της εταιρείας πρώτα.

Βρήκα ένα λάθος/μια ασάφεια σε ένα από τα τεύχη σας και θέλω να σας το επισημάνω.

"Τίποτα δεν είναι γραμμένο σε μάρμαρο". Ευχαριστούμε για την προθυμία σας να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι. Στείλτε τα σχόλια σας στο info@autokinisimag.gr και να είστε σίγουροι πως θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


---
Άλλες ερωτήσεις
---

Υπάρχει περίπτωση πώλησης ποσοστού της ομόρρυθμης εταιρείας;

Όχι, προς το παρόν.

Ενδιαφέρομαι για την ενοικίαση εξοπλισμού της εταιρείας για διοργάνωση/εκδήλωση αγώνα.

Η πολιτική της εταιρείας δεν είναι σύμφωνη με την ενοικίαση ή πώληση του εξοπλισμού της.

Κάθε πότε γίνεται το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ;

Ο καλύτερος τρόπος για να ενημερωθείτε για το επόμενο ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ είναι μέσα από τις σελίδες του περιοδικού μας. Αποτελεί σύνηθες φαινόμενο φήμες να θέλουν να γίνεται σε διάφορες περιοχές και ημερομηνίες, οπότε δεν μπορείτε να είστε σίγουροι παρα μόνο από το τελευταίο κάθε φορά τεύχος μας.